Reacties

Astrid
12 dagen geleden

Zaterdag 5-10-19
Met het hele gezin aan tafel bij Nynke en Marcel.
We hebben genoten van de heerlijke gerechten die ons werden opgediend.
Het concept was voor de kinderen spannend, want die willen graag weten wat ze gaan eten, maar zelfs met allergieën werd goed omgegaan en ze konden gerust genieten van de heerlijke gerechten.
En gastheer Marcel heeft iedereen goed verzorgd.
Een echte aanrader dus.

André
14 dagen geleden

Opnieuw zeer naar tevredenheid gegeten bij ‘de Smidse’. Fijn dat zo’n toprestaurant in Aalten te vinden is!!!

Guido
19 dagen geleden

Afgelopen zaterdag 28 september weer heerlijk gegeten bij Nynke en Marcel... Topteam en altijd gezellig..

Kees en Korine
25 dagen geleden

Smaak, originaliteit, kundigheid, sfeer en je zeer welkom voelen. Deze ingrediënten in combinatie met goed gastheerschap maken er elke keer weer een feestavond van. Absolute aanrader.

Fam. Vreeman
een maand geleden

We hebben genoten van voortreffelijke gerechten met de bijbehorende zeer kundige uitleg in een sfeervol geheel. Kortom voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.

Rutger en Joyce Altena
een maand geleden

Wij hebben samen met vrienden van een voortreffelijke avond genoten. Van begin tot eind zeer welkom gevoeld en door iemand bediend die zeer kundig is in alle facetten van het vak en dan met name de kennis van alle wijnen. Elke gang was een verwenmomentje in je mond en dat alles in een zeer ongedwongen sfeer met een goede bijpassende wijn. Echt een aanrader, wij hebben alweer voor een volgende keer gereserveerd.

Anitalex
een maand geleden

Vol verwachting gingen wij onlangs naar Smidse Culinair en werden zeer gastvrij onthaald door Marcel. Hij heeft een antenne voor gastheerschap en samen met z’n partner Nynke heeft hij ons een prachtig uitgebalanceerd menu gepresenteerd met verrassend goede wijnen. Mooie samengestelde gerechten en zeer goed van smaak.
Echt een avondje fine-dining in een gezellig restaurant met aandacht voor de gast.

Jan Willem Terink
2 maanden geleden

Wij zijn een eet & vrienden club uit Winterswijk en hebben vorige week gegeten en gedronken bij de SmidseCulinair. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was top. Dit restaurant is echt een aanrader voor iedereen en wij komen ook zeker weer terug.

Groet van In Vino Veritas

Clemens & Ineke
2 maanden geleden

Vrijdagavond een zeer bijzondere ervaring opgedaan: we zijn verrast met een overheerlijk, zeer gevarieerd vegetarisch 4 gangen menu!
Complimenten aan Nynke en Marcel!
We voelden ons zeer welkom! Dank!!!

Theo Bauhuis
2 maanden geleden

Altijd weer een genot om hier te eten. Heerlijke gerechten, erg mooi en met zorg bereid. Veel kennis in huis over de producten en bereidingen. Al menig aangename smaakverrassing gehad hier.

Reactie plaatsen

Rating: 4.4545454545455 sterren
11 stemmen