Reacties

Jan Willem Terink
10 dagen geleden

Wij zijn een eet & vrienden club uit Winterswijk en hebben vorige week gegeten en gedronken bij de SmidseCulinair. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was top. Dit restaurant is echt een aanrader voor iedereen en wij komen ook zeker weer terug.

Groet van In Vino Veritas

Clemens & Ineke
13 dagen geleden

Vrijdagavond een zeer bijzondere ervaring opgedaan: we zijn verrast met een overheerlijk, zeer gevarieerd vegetarisch 4 gangen menu!
Complimenten aan Nynke en Marcel!
We voelden ons zeer welkom! Dank!!!

Theo Bauhuis
16 dagen geleden

Altijd weer een genot om hier te eten. Heerlijke gerechten, erg mooi en met zorg bereid. Veel kennis in huis over de producten en bereidingen. Al menig aangename smaakverrassing gehad hier.

Onno en Joella
17 dagen geleden

Wij komen hier al een aantal jaar. Prachtige en bijzonder smakelijke kunstwerkjes op je bord. Zalige wijnen en topbediening. Wat ons betreft is de Smidse (samen met nog een restaurant waar we ook heel graag komen in Doetinchem) het neusje van de zalm in de wijde omgeving!!!!

Bart en Corien
een maand geleden

Sinds enkele jaren komen wij bij De Smidse. Bij ieder bezoek weten ze ons te verrassen en genieten wij enorm van zowel de smaakcombinaties als van de heerlijke wijnen. Daarnaast zorgen Nynke en Marcel voor een ontspannen en goede sfeer.

Marcel is een zeer bekwame gastheer en voelt feilloos aan wanneer een gast behoefte heeft aan een praatje of dat hij of zij juist meer rust wil. Marcel heeft veel kennis over de geserveerde wijnen en gerechten. Wanneer Marcel iets vertelt over de wijnen of gerechten, is de passie en liefde voor zijn vak terug te zien.

De gerechten zien er keer op keer verzorgd en mooi uit, met elke gang verrassende, verschillende smaken en texturen.

Ook bij Nynke zie je dezelfde passie voor het vak. Haar passie voor koken is namelijk bij ieder gerecht terug te zien in de opmaak van de borden en terug te proeven in de heerlijke smaken.

Uit eten bij De Smidse vinden wij een volledig verzorgde avond, waarbij Marcel en Nynke je iedere keer weer positief blijven verrassen.

Afgelopen weekend hebben wij opnieuw genoten.

Marcel en Nynke, bedankt en tot de volgende keer.

Groeten Bart en Corien

Fam. Schoppers
een maand geleden

Wij hebben en gezellige avond gehad met een geweldig lekker 5 gangen menu, die met liefde en zorg bereid en gepresenteerd werd. Top, een aanrader voor een avondje uit!

Frank Mielke
een maand geleden

Wir hatten einen unglaublich schönen Abend mit spannenden gereiften top Rieslingen und noch besseren 5 Gang Menü bei dem jeder Gang für sich überzeugte. Danke für die tolle Gastfreundschaft.
Wir kommen gerne wieder !
Beste Grüße aus Bocholt

Willemien Wullink
een maand geleden

Wim en Willemien
Vorige week zaterdag aten we bij SmidseCulinair. We hebben heerlijk gegeten. De hoeveelheden waren mooi afgepast en elke gang was even smaakvol. Wat een creativiteit legt de kok aan de dag met al die verschillende ingrediënten. Ook de bediening was heel prettig. Deze mensen hebben plezier in hun werk, dat is te merken!

Erik & Anniek
2 maanden geleden

Afgelopen zondag heerlijk gegeten bij Smidse Culinair! Gevarieerde recepten met ingrediënten waar je zelf niet snel mee kookt maar wat echt verrukkelijk is. We hebben ontzettend genoten en komen zeker nog een keer terug (en dan op de fiets zodat we dan meer lekkere wijntjes kunnen proeven)

Marcela Prinzen
2 maanden geleden

Nynke and Marcel
What an experience, as always so warm and friendly. You are hospitality itself. You have the passion and pour your soul into it. Some highlights from that night: water rose ice, the shrimp texture and presentation and the cheese plate as dessert........

Reactie plaatsen

Rating: 4.4545454545455 sterren
11 stemmen