Reacties

Fam. Schoppers
6 dagen geleden

Wij hebben en gezellige avond gehad met een geweldig lekker 5 gangen menu, die met liefde en zorg bereid en gepresenteerd werd. Top, een aanrader voor een avondje uit!

Frank Mielke
7 dagen geleden

Wir hatten einen unglaublich schönen Abend mit spannenden gereiften top Rieslingen und noch besseren 5 Gang Menü bei dem jeder Gang für sich überzeugte. Danke für die tolle Gastfreundschaft.
Wir kommen gerne wieder !
Beste Grüße aus Bocholt

Willemien Wullink
7 dagen geleden

Wim en Willemien
Vorige week zaterdag aten we bij SmidseCulinair. We hebben heerlijk gegeten. De hoeveelheden waren mooi afgepast en elke gang was even smaakvol. Wat een creativiteit legt de kok aan de dag met al die verschillende ingrediënten. Ook de bediening was heel prettig. Deze mensen hebben plezier in hun werk, dat is te merken!

Erik & Anniek
18 dagen geleden

Afgelopen zondag heerlijk gegeten bij Smidse Culinair! Gevarieerde recepten met ingrediënten waar je zelf niet snel mee kookt maar wat echt verrukkelijk is. We hebben ontzettend genoten en komen zeker nog een keer terug (en dan op de fiets zodat we dan meer lekkere wijntjes kunnen proeven)

Marcela Prinzen
21 dagen geleden

Nynke and Marcel
What an experience, as always so warm and friendly. You are hospitality itself. You have the passion and pour your soul into it. Some highlights from that night: water rose ice, the shrimp texture and presentation and the cheese plate as dessert........

Han De ruiter
een maand geleden

Toevallig in Aalten terecht gekomen, zoekend naar een onderscheidend restaurant. Via recensies Zoover in deze mooie tent/gasthuis terecht gekomen. Zeer gastvrij en persoonlijk ontvangen. Bijzonder eten, mooie wij tips. Kok die rondloopt.. Hulde. Wij zijn fan en komen zeker terug. Een aanrader voor liefhebbers!!

Yvonne en Eric
een maand geleden

Met z’n vieren gegeten bij De Smidse. Het was niet de eerste keer, het concept was dus bij ons bekend. We staan elke keer weer versteld van hetgeen er geserveerd wordt. Marcel luistert goed naar de individuele voorkeuren en daar wordt door Nynke volop rekening mee gehouden. We werden ook deze keer weer aangenaam verrast door de heerlijke combinaties, de mooie opmaak, de plezierige bediening. Voor ons is eten bij De Smidse een feest van begin tot eind. Nynke en Marcel, bedankt, we komen graag bij jullie terug.
Yvonne en Eric

Wim en Hester Houwers
een maand geleden

Afgelopen zondag, vaderdag, gegeten bij De Smidse. Het was fantastisch!!! Elke gang was een waar feestje, zowel voor het oog als voor de tong. De wijn was genieten en de bediening was erg prettig. Helaas hadden wij na de derde gang geen ruimte meer voor een toetje. Bij de koffie kregen we nog wat zoete lekkernijen die zo lekker waren dat ik tot op het laatst onwijs aan het genieten ben geweest. Hopelijk tot snel Marcel en Nynke.

Mark en Marjan
een maand geleden

Nynke en Marcel zijn twee vakmensen die houden van hun vak. Je wordt hartelijk ontvangen door Marcel, met een glimlach en een niet te onderdrukken enthousiasme om er een fijne - maar prettig informele - avond van te maken. Door geen menukaart te hanteren, maar vooral rekening te houden met ieders wensen en te koken wat er op dat moment voor handen is, weten ze iedere keer iets moois en verrassends te presenteren. In de keuken is de hoofdrol vergeven aan groenten, zonder de vleesliefhebber volledig in de kou te staan. Nynke kookt op een verfrissende wijze, waarbij alle ingrediënten elkaar ondersteunen, zonder dat het menu is opgebouwd rondom een stuk vlees. En bovenal: Nynke heeft er echt plezier in om vegetarisch te koken. Voor vegetariërs in de Achterhoek (en daarbuiten) dan ook zeker een restaurant om te bezoeken.

Reactie plaatsen

Rating: 4.25 sterren
8 stemmen