Reacties

Manuel Geurkink
6 maanden geleden

Afgelopen zaterdagavond 15-02-2020 gegeten met het ouderlijk gezin. Erg goed. Genoten. Wij komen nog wel eens bij restaurants in de Randstad waar we wonen maar zeer aangenaam verrast door de smaak van de gerechten en de goede bediening. Mijn vriendin eet vegetarisch en meestal is dat niet meer dan het weglaten van het vlees of de vis in de gerechten maar hier werden aparte zelfstandige vegetarische gerechten gemaakt hoog op smaak en erg lekker. We komen graag terug. Een aanrader. Manuel

Henrike Ockers-Janssen
8 maanden geleden

Super lekker en sfeervol van 4 gangen genoten! De chef-kok had niet meer haar best kunnen doen om aan onze eetwensen te kunnen voldoen. In jaren niet zo lekker gegeten en de gastheer verstaat zijn vak ook bijzonder goed. We voelden ons heel welkom en we komen zeker nog eens terug! Bedankt!

fam Wijbrans
9 maanden geleden

In de vroegere dorpssmederij hangt nog de sfeer van weleer. Tafeltjes staan ruim gegroepeerd, dus je hebt alle rust om je eigen tafeltje.
Gastheer en gastvrouw besteden veel aandacht aan de geserveerde gerechten. Dat merk je vooral in de details. Drie, vier of vijf gerechten per couvert, elke met veel vakkennis samengesteld.
De wijn is goed, en vaak een keuze op aanraden van het huis komt of van bijzondere druivensoort of verrassend uit een vergeten regio.
Een kopje espresso en een bijzondere grappa maakten het voor ons af. Wij komen graag nog eens terug!

Astrid
10 maanden geleden

Zaterdag 5-10-19
Met het hele gezin aan tafel bij Nynke en Marcel.
We hebben genoten van de heerlijke gerechten die ons werden opgediend.
Het concept was voor de kinderen spannend, want die willen graag weten wat ze gaan eten, maar zelfs met allergieën werd goed omgegaan en ze konden gerust genieten van de heerlijke gerechten.
En gastheer Marcel heeft iedereen goed verzorgd.
Een echte aanrader dus.

André
10 maanden geleden

Opnieuw zeer naar tevredenheid gegeten bij ‘de Smidse’. Fijn dat zo’n toprestaurant in Aalten te vinden is!!!

Guido
10 maanden geleden

Afgelopen zaterdag 28 september weer heerlijk gegeten bij Nynke en Marcel... Topteam en altijd gezellig..

Kees en Korine
een jaar geleden

Smaak, originaliteit, kundigheid, sfeer en je zeer welkom voelen. Deze ingrediënten in combinatie met goed gastheerschap maken er elke keer weer een feestavond van. Absolute aanrader.

Fam. Vreeman
een jaar geleden

We hebben genoten van voortreffelijke gerechten met de bijbehorende zeer kundige uitleg in een sfeervol geheel. Kortom voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.

Rutger en Joyce Altena
een jaar geleden

Wij hebben samen met vrienden van een voortreffelijke avond genoten. Van begin tot eind zeer welkom gevoeld en door iemand bediend die zeer kundig is in alle facetten van het vak en dan met name de kennis van alle wijnen. Elke gang was een verwenmomentje in je mond en dat alles in een zeer ongedwongen sfeer met een goede bijpassende wijn. Echt een aanrader, wij hebben alweer voor een volgende keer gereserveerd.

Anitalex
een jaar geleden

Vol verwachting gingen wij onlangs naar Smidse Culinair en werden zeer gastvrij onthaald door Marcel. Hij heeft een antenne voor gastheerschap en samen met z’n partner Nynke heeft hij ons een prachtig uitgebalanceerd menu gepresenteerd met verrassend goede wijnen. Mooie samengestelde gerechten en zeer goed van smaak.
Echt een avondje fine-dining in een gezellig restaurant met aandacht voor de gast.

Reactie plaatsen

Rating: 4.3846153846154 sterren
13 stemmen